En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kabil olur.

Binalarda mukannen standartlarda ülke alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Konstrüksiyonlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine malik olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının flama alma süresiyse 60 dakikadır.

Yangınlar esnasında meydana gelen ölümlerin ortalama% 90 ’ı alevlerle doğrudan temastan değil tütün solunmasından kaynaklanmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha mürtefi başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili gidiş anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya harbi kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin sağlıklı çdüzenışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Bu sırada, daire kalan ve dumandan etkilenen 2 şahsiyet kendi imkanlarıyla hariçarı çıktı. Sağlık ekipleri, dumandan etkilenen 2 kişiyi fenomen yerindeki ilk Yangın Kapısı müdahalesinin peşi sıra ambulansla hastaneye kaldırırken, birinin dirimlik durumunun okkalı başüstüneğu öğrenildi. Yangın sonrası dairede kebir çapta hasar meydana gelirken olayla alakalı tetkik başlangıçlatıldı.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak dunda mevzi kayran illere görev vermekteyiz.

şayet bir yangın kapısı karınin eder çatlakştırması yapılıyor ise bu durumda en güzel şık ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna göre en sevap pahaı ahzetmek olacaktır.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa yangın kapısı bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Bina çışitalarında kullanılan baplar sorunlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar Yangın Merdiveni Kapısı mideeride sarılmış kalabilir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha ali mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Asayiş: Ivedili çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an küşade olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Report this wiki page