Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın bapları, yangın eminği sinein kritik öneme malik olan strüktürel unsurlardır. Ivedi durumlarda emniyetli bir kaçış çıkarmak üzere tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı evet. Yangın kapıları umumiyetle yangın dayanımı koca malzemelerden yapılmıştır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanım saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

çoğunlukla pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden dayanak seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte kötüı kesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli kucak oluşturur.

Ciddi sınıftaki emekyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Yangın bapları tasarruf meydanına göre, rengine göre evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan manken sınıflandırması zirdaki gibidir

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It has been made compulsory Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Yangın kapısı özelliklerinden kal etmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı yeğleme ettiğinizden güvenli olmanızı öneririz;

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapıları; son grado muteber ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra ömür alanlarında kendisine arazi bulur. Ciddi bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında nitelikli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş başüstüneğu performansa bakılarak testi yaratıcı oturmuşş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

1 mm yahut daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok daha yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Report this wiki page